Bijeenkomsten

Op deze pagina vind je de komende bijeenkomsten van JOO. Voor bijeenkomsten die geweest zijn verwijzen we graag naar onze Linked-In pagina. Heb je vragen of opmerkingen over onze bijeenkomsten, mail ons.

 

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kennisbijeenkomst: Vastgoed & Blockchain

Online

Laurens Vermeulen gaat ons meenemen in de wereld van Vastgoed en Blockchain. Tevens introduceren we dan de (aspirant) nieuwe leden. Jullie hebben hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen.

First dates – JOO Edition

Online

De bijeenkomst staat in het teken van elkaar (opnieuw) leren kennen. In een nog geheim programma gaan we weer even ophalen met wie we ook alweer deze mooie vereniging vormen. Gelet op de vele wisselingen van personen de afgelopen jaren leek het ons een goed idee om nader met elkaar kennis te maken.

Online Pubquiz

Online

We gaan de samenwerking opzoeken en in teamverband met elkaar de strijd aan in een Pubquiz, georganiseerd door onze eigen Ron Brandsteder: Koen Kraesgenberg! Kunnen we meteen zien wie de meeste algemene kennis heeft en tevens de onderlinge banden nog wat verder aanhalen.

JOO Fotoshoot

De Fotograaf Bosrand 34, Almelo

De eerste fysieke JOO-bijeenkomst sinds lange tijd wordt een feit! We hebben elkaar een hele periode niet live gezien dus we hebben vooral veel bij te praten. Daarnaast willen we ook graag weer een bijdrage kunnen leveren aan de professionaliteit van het netwerk en haar leden. Dit keer doen we dat met een fotoshoot! Om